Kommer Tanis

Winkelcentrum De Ellekoot
3906 EM Veenendaal
0318541873

Specialist

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.

Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?

Onze winkel

Bent u al eens bij ons geweest? Neem hier alvast eens een digitaal kijkje.

Van kant-en-klare maaltijden, salades en de lekkerste groente en fruit. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Vroeger en nu

Na jaren zelf een eigen zaak te hebben gehad buiten de AGF, begon na een aantal jaren werken bij een AGF groothandel toch het ondernemerschap weer te kriebelen. Aangezien de AGF handel een schitterende uitdaging in een dynamische omgeving bied, besloot ik een aantal jaren geleden zelf een AGF (aardappelen, groente en fruit) bedrijf te starten en noemde dit "Tanis AGF". Wat begon als een heel kleine standplaats, is inmiddels uitgegroeid tot een drukke stand met veel bedrijvigheid.

Wij verkopen naast groente, fruit en aardappelen ook gesneden groenten en kant en klaar pakketten, lekker makkelijk maar toch gezond voor op een drukke dag. Daarnaast leveren wij speciaal producten op aanvraag. Naast deze mooie producten ben ik, net als mijn medewerkers overigens, gek van mijn vak en ga daarom elke dag al voor we voor u klaar staan, de beste producten voor u uitzoeken, die de volgende morgen al verkocht worden. Dit betekend dat u altijd verzekerd bent van de meest verse producten. U bent uiteraard ook van harte welkom met al uw vragen, die het team van Tanis AGF met alle plezier beantwoord.

In 2008 is er tevens begonnen met werkfruit. Dit concept wordt op deze website uitgebreid uitgelegd. Mocht u hierin interesse hebben kunt u uiteraard contact opnemen via ons e-mail adres of gewoon een keer langskomen mag natuurlijk ook altijd!

Kortom, het bedrijf is nog relatief jong en heeft grote plannen voor de toekomst! Ons motto is en blijft, "kwaliteit hoeft niet duur te zijn". Wij proberen de mooiste producten tegen een normale prijs te verkopen, het leven is tenslotte al duur genoeg.

Sinds 2009 is ook Kommer Tanis Jr. voor zichzelf begonnen en staat inmiddels met hetzelfde betaalbare kwaliteits-concept op standplaatsen in Breukelen, Loenen a/d Vecht en Buren.

Kommer Tanis

Winkelcentrum De Ellekoot
3906 EM Veenendaal
0318541873
maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 13:00
woensdag 08:00 - 16:30
donderdag 08:00 - 16:30
vrijdag 11:00 - 17:00
zaterdag 08:00 - 13:00
zondag Gesloten